Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Tak, tak. R^ Docela dobrý cíl je - nežít ve stressu. :-)

3 0
možnosti
Foto

To je báječný cíl, ale bych jej nedokázala dosáhnout, tudíž bych byla neúspěšná. ;-) Nebo bych kvůli tomu musela o hodinu dřív vstávat. ;-D

0 0
možnosti
MK

A vůbec nejlépe je stanovit si cíl a pak donutit někoho, aby to splnilR^

4 1
možnosti
Foto

A to je pěkně fikané! ;-)

2 0
možnosti
Foto

Já nevím co na to říct. Sakra, to je dokonalý:-) O úspěchu uvažuju spíš intuitivně. Dá se říct, že si možná nejspíš nejdřív definuju úspěch a pak možná nějaké dílčí mety, pokud ovšem chci:)

2 1
možnosti
Foto

Díky, Adélko! Ano většinou o úspěchu ani neuvažujeme a zamýšlíme se nad ním většinou až tehdy, jsme-li konfrontováni s přímým dotazem nebo zřejmým neúspěchem. Proto tolik lidí, kteří úspěch spatřují pouze v penězích, nad úspěchem přemýšlí stále - jsou totiž s neúspěchem konfrontováni velmi často. ;-)

6 0
možnosti
Foto

Základ asi je, co je pro koho úspěch a co mu jeho dosažení přinese...Vnímání obého je silně subjektivní.Souhlasím s tebou, že je podnětnější stanovit si cíl - úspěch - dosažitelný s tím, že pak mohu cestu k němu protáhnout a tím se obohatit. Mě osobně vyhovuje zformulovat si třeba na papír co chci. Pak jakým způsobem toho můžu dosáhnout a nakonec si vyberu pro mě nejschůdnější a nejreálnější možnost. Cesta sama je motivace a inspirace. Někdy člověka už ani samo úspěšné završení snažení = úspěch tolik neuspokojí. Miluju ten pocit nadšení a elánu, když se namotivuju k nějakýmu cíli a začnu přemýšlet, jak to zvládnout. Pro mě jsou úspěch ty první krůčky, který naznačujou, že jdu správně. A máš pravdu, nejdůležitější je být spokojen s tím, co mne dělá šťastným, než to, co považuje za úspěch okolí

4 0
možnosti
Foto

Před léty si kamarád s mým přispěním dal za cíl ne přestat kouřit, ale snížit dávku z dvaceti na nejvýše tři cigarety denně. Povedlo se. Zároveň začal provozovat takové koníčky, které by jako kuřák těžko dělal. Pozoruji, že kuřáci vesměs mají životní styl odlišný od toho "nekuřáckého". To jsem si jen vzpomněla na jeden Váš diskuzní příspěvek.

1 0
možnosti
Foto

Ano, kamarád splnil svůj cíl, což je rozhodně úspěch!  Váš komentář životního stylu kuřáků sice přesně nechápu, nicméně na něm určitě něco bude.

1 0
možnosti
Foto

Jaký je rozdíl mezi slovy být úspěšný a být šťastný?

:-)!

1 0
možnosti
Foto

Správná otázka. Odpověď - zde žádný.

0 1
možnosti
FF

:-)..a kruciš...že bych zase o něco přišel?.....jsem o úspěchu a neúspěchu doteď neměl ani zdání.

1 0
možnosti
Foto

To nevadí, to doženete! ;-D

1 0
možnosti
Foto

Helenka to shrnula v posledním odstavci. Spousta lidí je bohužel tak nerozumných, že toto jednoduché sdělení nepochopí.

2 0
možnosti
BS

Problém je v tom, že jsme dnes až příliš zaměřeni na úspěch, zejména materiální, a to je zoufale či proklatě málo.

6 0
možnosti
  • Počet článků 98
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1782x
Jsem extrovertní introvert, který cítí potřebu ventilovat své myšlenky. 

Seznam rubrik